CURSES

DIS
14
Maig

ultrabike vic

L’AVENTURA DE LA LLARGA DISTÀNCIA

Torna la ULTRABIKE, amb el mateix esperit de sempre però amb una nova localització. REPTE, AVENTURA i NAVEGACIÓ per descobrir racons i espais naturals de somni.

Gaudeix l’experiència sól o en equip, amb dues distàncies que us posaran a prova. Pots escollir, 90 kms o 150 kms de navegació inoblidables.

No t’ho pensis, assumeix el repte i viu-lo intensament!

DIS
14
Maig

GRAVEL RIDE TOUR VIC

QUAN L’AVENTURA ÉS EL TRAJECTE

I LA DESCOBERTA UNA EXPERIÈNCIA PLENA”

A la GRAVEL RIDE VIC et tenim preparats els paratges més impressionant d’Osona: la Plana de Vic i el Ter envoltats de muntanyes; territoris de noms suggerents per descobrir com Collsacabra, Savassona, les Guilleries, el Montseny i el Lluçanès.

Una ruta de més de 90 KM que és alhora un viatge en el temps on desvelar sobre la bicicleta els secrets de la història i l’art, tot cercant noves experiències!

DIS
14
Maig

BIKING POINT MARATHON CUP 3 TURONS

COMPETICIÓ PER CATEGORIES PRO I OPEN
Inclós en el circuit BIKING POINT MARATHON CUP, la prova de Vic, comptarà amb un recorregut XCM de 46km i s’hi podrà participar en categoria Open (no competitiva)
i Pro (llicència federativa).
DIS
14
Maig

BIKING POINT MARATHON CUP 2 TURONS

BIKING POINT 2 TURONS
NOMÉS CATEGORIA OPEN
Una prova ideada per a tots els públics. Gaudir de Vic i el seu entron
en un recorregut apte per a tothom de 37 Km.
Es tracta d’una clàssica de la comarca d’Osona i ningú s’ho pot perdre.
DIS
14
Maig

turonet

La Turonet, serà una prova totalment participativa i experiencial per fer un tast de la Btt per el terriotri d’Osona. Una sortida poc exigent que es pot disfrutar en familia ja que és apte per a tots els públics.
La sortida anirà al darrere de la prova 2 turons i serà un circuit marcat amb avituallament final com les altres proves de Marathon.

DIS
14
Maig

E-BIKE TOUR VIC

Una experiència integradora on et sentiràs part del territori que descobriràs.

E-bike Tour és una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori en qüestió.

14 maig

UNA MANERA D’ENSENYAR ELS VALORS DE L’ESPORT I LA VIDA

Els planters de l’esport són el seu futur i l’actiu més important de la societat, així que a Ocisport llancem un nou circuit en el qual podran participar tant els nens i nenes que s’iniciïn i vulguin conèixer i formar part de la comunitat (en categoria OPEN), com les futures promeses que ja estan començant el seu recorregut (en categories PRO).

Ocisport Youth Academy s’inaugura amb un circuit de BTT —la versió kids del circuit Super Cup— anomenat Super Cup Youth.