CURSES

CURSES

DIS
14
Maig

ultrabike vic

L’AVENTURA DE LA LLARGA DISTÀNCIA

Torna la ULTRABIKE, amb el mateix esperit de sempre però amb una nova localització. REPTE, AVENTURA i NAVEGACIÓ per descobrir racons i espais naturals de somni.

Gaudeix l’experiència sól o en equip, amb dues distàncies que us posaran a prova. Pots escollir, 90 kms o 150 kms de navegació inoblidables.

No t’ho pensis, assumeix el repte i viu-lo intensament!

DIS
25
Maig

GRAVEL RIDE TOUR VIC

QUAN L’AVENTURA ÉS EL TRAJECTE I LA DESCOBERTA UNA EXPERIÈNCIA PLENA”

A la GRAVEL RIDE VIC et tenim preparats els paratges més impressionant d’Osona: la Plana de Vic i el Ter envoltats de muntanyes; territoris de noms suggerents per descobrir com Collsacabra, Savassona, les Guilleries, el Montseny i el Lluçanès.

Pots escollir entre una ruta de 80 KM i un altre de 120KM. És un viatge en el temps on desvelar sobre la bicicleta els secrets de la història i l’art, tot cercant noves experiències!

DIS
25
Maig

BIKE MARATHON CUP BTT 3 TURONS

COMPETICIÓ PER CATEGORIES XCM
Inclós en el circuit BIKE MARATHON CUP BTT, la prova de Vic, comptarà amb un recorregut XCM de 46km i s’hi podrà participar en categoria Open (no competitiva) i Pro (llicència federativa).
DIS
25
Maig

BIKE MARATHON CUP BTT 2 TURONS

COMPETICIÓ PER CATEGORIES PRO & OPEN
Inclós en el circuit BIKE MARATHON CUP BTT, la prova de Vic, comptarà amb un recorregut en categoria Open (no competitiva) i Pro (llicència federativa).
DIS
25
Maig

turonet

La Turonet, serà una prova totalment participativa i experiencial per fer un tast de la Btt pel territori d’Osona. Una sortida poc exigent que es pot gaudir en família, ja que és apte per a tots els públics.

La sortida anirà després de la prova 2 turons i serà un circuit marcat amb avituallament final com les altres proves de Marathon.

Una prova ideada per a tots els públics. Gaudir de Vic i el seu entron en un recorregut apte per a tothom. Es tracta d’una clàssica de la comarca d’Osona i ningú s’ho pot perdre.

DIS
27
maIG

copa catalana internacional btt biking point

Un circuit que puntúa per a la Copa Catalana Internacional BTT amb una puntuació superior a la resta de proves. És exclusiu per a les categories Élite, Sub 23 i Junior i comptarà amb una classificació específica.

Es tracta del circuit d’XCO més prestigiós del Sud d’Europa i que al costat del de la Copa Catalana Internacional BTT un dels que més punts UCI reparteix arreu del món.

DIS
27
Maig

E-BIKE TOUR VIC

Una experiència integradora on et sentiràs part del territori que descobriràs.

E-bike Tour és una forma activa, dinàmica i original de viure la vida a l’aire lliure. Una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya o bicicleta de muntanya elèctrica, que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori en qüestió.

DIS
25
Maig

COPA CATALUNYA INFANTIL

UNA MANERA D’ENSENYAR ELS VALORS DE L’ESPORT I LA VIDA

Els planters de l’esport són el seu futur i l’actiu més important de la societat, així que seguim comptant amb el circuit en el qual podran participar nois i noies de les categories infantils: Pre-Benjamí – Benjamí – Principiant – Aleví – Infantil.